Aktiviteter i Phuket

Phuket

Det enormt populära Phuket bjuder verkligen på allt. Här finns något för alla oavsett vad man vill få ut av sin vistelse; safari och äventyr, camping, avkoppling, shopping och skräddare, eller dykning, surfing, bad och sol vid de fantastiskt vackra stränderna. Naturlivet erbjuder närliggande nationalparker med vacker miljö. Sevärdheterna är många med exempelvis vackra tempel The Big Buddha. Att promenera i de äldre delarna av Phuket är en upplevelse i sig.

Nöjeslivet i Patong erbjuder mängder av barer, nattklubbar eller kabaréer. Restaurangutbudet bjuder på mycket av olika slag allt från thailändskt till svenskägda restauranger med köttbullar, på något av de lyxiga hotellen längs med strandstråken. I Phuket är allt lite dyrare för hit går de flesta charterresor. Efter alla upplevelser kan det vara skönt att bara luta sig tillbaka och njuta av det turkosblå havet.

Elefantsafari, snorkling, paddling, surfing och cykelturer, bowla, gå på bio, besök tempel som The Big Buddha… Här kan Du göra allt Du vill. Sola och bada på de vackra stränderna Kamala Beach, Bang Tao och Surin. Gör en picknick på Monkey Beach eller Viking Cave. Ge Dig ut på en utflykt till någon närbelägen liten ö för en halv- eller heldag t.ex. Rawai Beach. Hyr en longtailbåt och åk ut till någon obebodd liten paradis-ö för att sola och snorkla. Eller varför inte relaxa på en avskild strand som Lamsing Beach eller Banana Beach här möter du sällan andra turister.Du som har större barn kan ge Er ut på en tur i bergen för bergsklättring. I Phukets centrum finner Du paintboll och Go kart. Saga Yungcelon ett stort köpcenter med bio och bowling i Patong.