Bangkok eller Phuket

Bangkok eller Phuket

Ingenting är så färgstarkt som Thailands huvudstad. Bangkok är en kontrasternas stad i ständig förändring. Flera hundra år gamla byggnader möter moderna, upp till 60 meter höga, skyskrapor och stora hotellkomplex bor granne med enorma varuhus som t.ex. Seacon Square – ett shoppingcenter lika stort som 96 fotbollsplaner!

Bangkoks shopping erbjuder något för alla plånböcker. Buddhisternas vackra tempel erbjuder ögat och själen ett överväldigande lugn. En båttur utmed floden Chao Praya gör det möjligt för Dig att ta del av vardagslivet mellan bryggorna. Besök Nationalmuseet och förkovra dig i landets kultur och historia, eller sök adrenalinkickar på en thaiboxningsmatch.

Denna mångfacetterade och myllrande stad erbjuder som Du förstår allt och lite till.
Bangkok är en stad Du själv måste uppleva, den lämnar ingen oberörd.

Det enormt populära Phuket bjuder verkligen på allt. Här finns något för alla oavsett vad man vill få ut av sin vistelse; safari och äventyr, camping, avkoppling, shopping och skräddare, eller dykning, surfing, bad och sol vid de fantastiskt vackra stränderna. Naturlivet erbjuder närliggande nationalparker med vacker miljö. Sevärdheterna är många med exempelvis vackra tempel The Big Buddha. Att promenera i de äldre delarna av Phuket är en upplevelse i sig.

Nöjeslivet i Patong erbjuder mängder av barer, nattklubbar eller kabaréer. Restaurangutbudet bjuder på mycket av olika slag allt från thailändskt till svenskägda restauranger med köttbullar, på något av de lyxiga hotellen längs med strandstråken. I Phuket är allt lite dyrare för hit går de flesta charterresor. Efter alla upplevelser kan det vara skönt att bara luta sig tillbaka och njuta av det turkosblå havet.