Kosmetisk kirurgi

Det är mycket viktigt att ha realistiska förväntningar inför operationen. Inget kosmetiskt ingrepp kan göras utan ärr.
Ärren blir dock oftast mycket diskreta eftersom snitten placeras naturligt i veck, linjer och bleknar med tiden.

Thailand

Ett av de världsledande länderna inom kirurgi. Här används många av de nya teknikerna och utrustningen för bästa resultat. Kostnaderna är lägre i Thailand än i Sverige samtidigt som kvaliteten och kompetensen är hög vid internationella jämförelser. 

Här är kunskaperna höga och patientsäkerheten och trivseln det viktigaste. Hos oss kan Du känna att Du är i trygga händer. Vårt team består av flera läkare, med Dr. Ronachai och Dr. Sakchai i spetsen och hans personal.
Din behandling sker på Praram 3 Clinic eller Naravee Cosmetic Clinic, Bangkoks finaste kliniker, där det finns utbildad personal till Ditt förfogande dygnet runt. Vi samarbetar med sjukhus för att kunna göra säkrare och större operationer.

Vissa ingrepp utförs därför på sjukhus, i Bangkok på Sikarin Hospital i Phuket på Bangkok Phuket Hospital. Kunden måste alltid lämna ny taget hälsotest att du är frisk och är i god fysik. Detta görs på din lokala vårdcentral eller hos din läkare. Vad du behöver göra se du under, Hälsodeklaration.

Vårt mål är nöjda kunder

Operationsresultatet är naturligtvis det allra viktigaste för oss liksom omvårdnad och omtanke. Därför gör vi allt för att ni ska trivas hos oss. Hos oss sker återbesök, stygn bort tagning och efter kontroller och eventuella korrigeringar ingår normalt, liksom förbandsmaterial efter operation. T ex mediciner, bh och gördlar, bandage i förekommande fall. Vi rekommenderar att du följer rekommendationerna som din läkare föreslår före och efter operation för bästa resultat och säkerhet.