Om oss

För några år sedan träffades två kvinnor med en ambition: att hjälpa andra att öka sitt välbefinnande och livskvalitet. Idén att erbjuda en skön semester i värmen där man samtidigt har chansen att lugnt, tryggt och billigt kunna förbättra sitt utseende växte fram.

Genom att omsorgsfullt välja samarbetspartners etablerades kontakt med de bästa klinikerna, och kirurgerna i Thailand. Eftersom en plastik kirurgisk behandling är ett stort beslut, i synnerhet om det genomförs utomlands, ville vi erbjuda bästa möjliga komfort. Du assisteras och stöttas från början till slut av personal som talar flera språk och har god kännedom om såväl kultur som seder, sevärdigheter. Du får förstklassig service av personal som tar dig och dina behov på allvar. Ingenting är omöjligt hos oss. Vi gör allt för att förverkliga din skönhetsdröm!

Just Beautiful är ett privat konsultbolag. Vi samarbetar med ledande kirurger och kliniker och sjukhus i Thailand. Kontakta oss kostnadsfritt för mer information. Vi ser fram emot att höra av dig!

Bästa hälsningar
Teamet på Just Beautiful